Service av truck

För att minska kundens totala truckkostnader och undvika irriterande och kostsamma stillestånd kräver varje maskin sitt speciella underhåll, dels av truckföraren och dels av specialutbildad personal från Håkanssons Truck AB.

Reparationer & service av truckar

Vi vet vilken service som skall göras - vi utför underhållsservice och reparationer på alla truckfabrikat och trucktyper, entreprenadmaskiner, liftar och lyftbord. Med oss kan du teckna serviceavtal på olika nivåer, kontakta oss så tar vi fram, i samråd med er, ett skräddarsytt serviceavtal för era truckar. Till alla arbetsgivares ansvar hör att företagets maskiner skall vara säkra. När det gäller truckar innebär det att vi i samband med underhållsservice gör en säkerhetskontroll för att åstadkomma en säker truck och därmed en säker truckhantering.
Brandskyddskontroll enligt SBF 127 och spricktestning av truckgafflarna.

Varför är truck service viktigt?

Att regelbundet underhålla och serva en truck är viktigt för både dess livslängd och dess prestanda. En väl underhållen truck kan arbeta mer effektivt och säkert, vilket kan leda till ökad produktivitet och minskade kostnader på lång sikt.

Det är också viktigt att utföra säkerhetskontroller för att se till att trucken uppfyller säkerhetsstandarderna. Att ha en pålitlig servicepartner är avgörande för att säkerställa att din truck alltid är i toppskick. Håkanssons Truck är därför ett självklart val när det kommer till service av truck!

Vi utför service och reparationer på:

  • Truckar, alla fabrikat
  • Manitou teleskoptruckar
  • Hydrauliska lyftbord, alla fabrikat
  • Perkins dieselmotorer
  • Entreprenadmaskiner
  • Liftar

Vi har sju välutrustade servicebussar och arbetar över hela Skåne. Kontakta oss! Vi utför din truck service!