Servicetekniker

Vi söker en erfaren servicetekniker för fältarbete

Söker du ett rörligt och fritt arbete under eget ansvar? Då är Håkanssons Truck något för dig. Vi söker en servicetekniker som ska jobba med reparationer, service och underhåll på truckar, men även på entreprenadmaskiner, liftar och lyftbord hos våra kunder.

Arbetsuppgifter:

I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer av truckar, entreprenadmaskiner såsom teleskoptruckar och lastare. Du kommer att jobba med både planerade och akuta reparationer och med service och förebyggande underhåll. Arbetet är självständigt, omväxlande och sker till största del ute hos våra kunder.

Din bakgrund:

Vi söker dig som har goda kunskaper om elektronik, hydraulik och mekanik samt har några års erfarenhet av felsökning och reparationer av maskiner. Självklart är det extra bra om du har erfarenhet av just truckar och entreprenadmaskiner. Du är van att använda IT-verktyg som en integrerad del av ditt arbete. B-körkort är ett krav.

Du vill ha ett omväxlande arbete och du har ett kundorienterat arbetssätt som innebär att du är flexibel och bra på att kommunicera med såväl kunder som kollegor. Om oss:

På Håkanssons Truck är vi totalt 11 anställda och har funnits 70 år i branschen. Vi är from 1 september lokaliserade i nya lokaler på Stora Bernstorp i Malmö/Arlöv. Vi jobbar med reparation & service av truckar, teleskoptruckar, entreprenadmaskiner och lyftbord. Vi säljer nya och begagnade truckar, våra märken är Manitou och Mitsubishi. Vi har även uthyrning av truckar.

Vill du veta mer?

Då är du välkommen att ringa Patrik Andersson, 040-38 15 33

Varaktighet/Arbetstid Tillsvidare, heltid
Fast lön
Ansökan Urval och intervjuer görs löpande.
Sänd in din ansökan märkt ”servicetekniker” till Håkanssons Truck AB, box 502 17, 202 12 Malmö.
Du kan även skicka din ansökan via e-post till cina@hakanssons-truck.se